Napredak u Atletico Madridu

Vrsaljko: "Nećemo podcijeniti Tursku, dat ćemo maksimum"

02.09.2016.

Vrsaljko: "Nećemo podcijeniti Tursku, dat ćemo maksimum"
Foto: Drago Sopta/HNS

Desni branič Vatrenih Šime Vrsaljko kao novi igrač Atletico Madrida iščekuje novi hrvatsko-turski okršaj.

Šime Vrsaljko preselio je ovog ljeta iz talijanskog Sassuola u španjolski Atletico Madrid, kod Diega Simeonea, i predstoji mu borba za mjesto u početnoj postavi.

"Čekam svoju priliku, naporno radim, i prilika će doći prije ili kasnije. Oduševljen sam klubom, sretan sam i zadovoljan. Siguran sam da ću mnogo napredovati od Simeonea i njegovog rada", smatra Vrsaljko.

Na reprezentativnom planu u potpunosti je usredotočen na još jedan susret Vatrenih protiv Turske. S njima će otvoriti kvalifikacije za SP 2018., kao što su otvorili i EP 2016.

"Pristup je uvijek isti i razlike ne bi trebalo biti, uvijek idemo na pobjedu makar će Turci biti motivirani. Moramo dati svoj maksimum, u što ne sumnjam, a prazne tribine neće nam biti alibi. Bit ćemo ozbiljni i nadam se pobjedi", rekao je Vrsaljko.

"Nećemo podcijeniti Tursku, oni su kvalitetna reprezentacija, ali znamo i s kojom kvalitetom mi raspolažemo. Uloga nasljednika Darija Srne na desnoj strani nije mi pritisak, već motiv, i želim se prema hrvatskom dresu odnositi onako kako je on to činio", završio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri