Novi plan i program rada

Održan sastanak o radu nacionalnih razvojnih kampova HNS-a

08.09.2016.

Održan sastanak o radu nacionalnih razvojnih kampova HNS-a
Foto: Drago Sopta/HNS

U Zagrebu je ovoga četvrtka održan sastanak o radu nacionalnih razvojnih kampova HNS-a.

Ovoga četvrtka u Zagrebu tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak, glavni instruktor HNS-a Ivan Bedi te koordinator Nacionalnih razvojnih kampova i izbornik ženskih U-17 i U-15 reprezentacija Božidar Miletić održali su prezentaciju o radu nacionalnih razvojnih kampova Hrvatskog nogometnog saveza, a uoči početka njihova održavanja u novoj sezoni.

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

Nacionalni razvojni kampovi u sklopu razvojnog programa HNS-a održavaju se u rujnu, listopadu i studenom te potom i u ožujku, travnju i svibnju, odnosno, lipnju kroz tri dana. Prva dva dana održavanja Kampa radi se s dječacima U-12 i U-13 uzrasta nakon čega slijedi rad s djevojčicama svih uzrasta te pripadnicima nacionalnih manjina.

Foto: Drago Sopta/HNS

Nositelj projekta Nacionalnih razvojnih kampova jest Hrvatski nogometni savez, a isti se provode kroz pet Središta nogometa i uz pomoć instruktora i instruktorica navedenih Središta, točnije, Tomislava Gričara i Marije Margarete Damjanović u Središtu Zagreb, Ivana Gudelja i Radoslava Tomasa u Središtu Split, Petra Krpana i Branke Juhas u Središtu Osijek, Stanislava Vugrinca i Hrvoja Goričanca u Središtu Sjever te Mladena Ivančića i Ivana Mijolovića u Središtu Rijeka.

Foto: Drago Sopta/HNS

Suorganizatori Kampova su Županijski nogometni savezi, županijski instruktori te klubovi domaćini Kampova. Na istima sudjeluju i treneri klubova te koordinatori, kao i polaznici Nogometne akademije, a presjek održanih Kampova u proljeće 2016. godine pokazao je kako je od planirana 63 Kampa održano njih 57.

Foto: Drago Sopta/HNS

Kako bi Nacionalni razvojni kampovi u jesen 2016. godine te nadalje bili održani na najvišoj razini te sprovedeni na najbolji mogući način, tehnički direktor HNS-a Jozak, glavni instruktor HNS-a Bedi te koordinator Nacionalnih razvojnih kampova Miletić uputili su trenere i instruktore te sudionike u organizaciji Nacionalnih razvojnih kampova u novosti i upute koje se tiču provedbe Kampova te su predstavili i novi plan i program rada na Kampovima.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri