Hrvati srušili Juventus i Romu

Perišić donio pobjedu Interu, Badelj Fiorentini

18.09.2016.

Perišić donio pobjedu Interu, Badelj Fiorentini
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Milan Badelj odlučujućim su pogocima osigurali po tri boda svojim momčadima, protiv uglednih suparnika, Juventusa i Rome.

Inter je u sklopu četvrtog kola Serie A ugostio Juventus, a Stara je dama povela u 66. minuti preko Lichtsteinera, no već dvije minute poslije izjednačio je Icardi. 

Igrala se 78. minuta kada je Icardi ubacio pred gol Torineza, a Ivan Perišić glavom naciljao suprotnu stranu i zabio za konačnih 2:1 i vrijednu pobjedu Intera. Perišić je u igru ušao u 68. minuti umjesto Banege, a Marcelo Brozović nije konkurirao za ovaj susreta. U sastavu Juventusa Mario Mandžukić svoje je mjesto u 74. minuti prepustio Higuainu, dok je Marko Pjaca u 80. minuti ušao umjesto Chiellinija.

 

Talijansko su kolo zaključile Fiorentina i Roma, a mreže su mirovale sve do 82. minute, kada Milan Badelj preciznim udarcem iz daljine pogađa za konačnih 1:0 i slavlje Viola.

Badelj i Hrvoje Milić odigrali su cijelu utakmicu, a u početnoj je postavi Fiorentine bio i Nikola Kalinić, koji je zamijenjen u 84. minuti.

 

U trećem kolu Bundeslige, Eintracht iz Frankfurta pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača pobijedio je Bayer iz Leverkusena, a asistent za pobjednički pogodak domaćina (2:1) bio je Ante Rebić. Rebić je u 62. minuti ušao s klupe, a Tin Jedvaj igrao je za Apotekare do 85. minute.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri