Europsko prvenstvo U-17 reprezentacija

Organizacijski sastanak predstavnika HNS-a i Uefe

21.09.2016.

Organizacijski sastanak predstavnika HNS-a i Uefe
Foto: Drago Sopta/HNS

Predstavnici HNS-a održali su u Zagrebu video konferenciju s predstavnicima Uefe o organizacijskim aktivnostima uoči Europskog prvenstva U-17 reprezentacija.

U svibnju 2017. godine Hrvatski nogometni savez bit će domaćin Europskog prvenstva za U-17 reprezentacije, a koje će se održati na području Istre i Primorja.

Nakon studenog 2015. godine i inspekcijskog posjeta Uefe Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji te nakon održanog organizacijskog sastanka s predstavnicima Uefe u veljači 2016. godine, predstavnici HNS-a putem Skype konferencije odradili su novi sastanak s predstavnicima Uefe.

Foto: Drago Sopta/HNS

Članovi organizacijskog teama za EP 2017. godine, predvođeni direktorom turnira dr. Romeom Jozakom, razgovarali su s predstavnicima Uefe o ključnim organizacijskim aktivnostima vezanima uz nadolazeće Europsko prvenstvo, koje će se od 3. do 19. svibnja 2017. godine održati u Hrvatskoj. Uz razgovore o temama poput smještaja, transporta, marketinga i komunikacija, dogovoreni su i detalji predstojećeg inspekcijskoj posjeta Uefe tijekom kojega će biti organiziran i pripremni turnir za Europsko prvenstvo, Croatia Cup 2016.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri