Čeferin: "Važan korak"

Predstavljen vizualni identitet za EURO 2020

22.09.2016.

Predstavljen vizualni identitet za EURO 2020
Foto: Getty Images

U srijedu je u Londonu predstavljen vizualni identitet Europskog prvenstva 2020. godine, a događaju je nazočio i novi predsjednik Uefe, Aleksander Čeferin.

Sljedeća europska smotra najboljih reprezentacija bit će održana diljem Starog kontinenta, u 13 gradova kako bi se obilježila 60. obljetnica početka tog natjecanja, a polufinala i finale ugostit će legendarni Wembley. Stoga je u Londonu predstavljen vizualni identitet za 2020. godinu. 

Foto: Getty Images

U društvu gradonačelnika Sadiqa Khana, predsjednika Engleskog nogometnog saveza Grega Clarkea i izvršnog direktora Martina Glenna, te predsjednika i glavnih tajnika drugih država domaćina, novi predsjednik Uefe Aleksander Čeferin rekao je:

Foto: Getty Images

"Oduševljen sam što smo u Engleskoj, rodnom mjestu nogometa, kako bismo napravili važan korak prema turniru koji će biti jedinstven i pamtljiv na razne načine. Postoji li bolji način za nogometnu proslavu od turnira koji će povezati sve četiri strane kontinenta?"

Foto: Getty Images

Engleski su predstavnici uvjereni kako će London, s dugom tradicijom organizacije velikih sportskih natjecanja, ponuditi pravu dobrodošlicu svima, a logotip EURO 2020 bit će kroz naredne mjesece predstavljen i u Amsterdamu, Bakuu, Bilbau, Bruxellesu, Bukureštu, Budimpešti, Kopenhagenu, Dublinu, Glasgowu, Münchenu, Rimu i St. Peterburgu.

Foto: Getty Images

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri