Inter remizirao, Hoffenheim pobijedio

Perišić i Kramarić pogađali za poravnanja

25.09.2016.

Perišić i Kramarić pogađali za poravnanja
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Perišić i Andrej Kramarić u nedjelju su dobrim partijama i novim pogocima pomogli svojim momčadima osigurati bod, odnosno sva tri.

Momčad milanskog Intera ugostila je na svom terenu Bolognu u sklopu šestog kola Serie A, a gosti su poveli u 14. minuti preko Destra.

Igrala se 37. minuta kada je raspoloženi hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odličnim volejem na asistenciju Candreve pogodio za, pokazat će se, konačnih 1:1. Tijekom utakmice pripremio je i nekoliko izvrsnih prigoda za svoje suigrače, a na terenu je proveo svih 90 minuta.

Marcelo Brozović nije konkurirao za sastav Intera.


U petom kolu njemačkog prvenstva Hoffenheim je na svom terenu dočekao Schalke i nakon četiri remija ubilježio prvu pobjedu, premda su gosti poveli nakon samo četiri minute, kada je mrežu zatresao Choupo-Moting.

U 17. minuti, na centaršut Kaderabeka, napadač Vatrenih Andrej Kramarić glavom je poravnao za 1:1, a Rupp je krajem prvog dijela dovršio preokret Hoffenheima za pobjedu 2:1.

Kramarić je igrao od početka do kraja utakmice, a s dva gola i tri asistencije ove je bundesligaške sezone već izravno sudjelovao u pet od devet Hoffenheimovih pogodaka.

   

 

 

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri