Mladi Modri svladali talijanske vršnjake

Juventus nadjačao Dinamo u Zagrebu

27.09.2016.

Juventus nadjačao Dinamo u Zagrebu
Foto: Drago Sopta/HNS

Zagrebački Dinamo na Maksimiru je u drugom kolu grupne faze Lige prvaka poražen od talijanskog velikana Juventusa, dok su mladi Modri ubilježili uspjeh.

Nakon poraza kod Lyona na otvaranju natjecanja u Skupini H Lige prvaka, hrvatski prvak Dinamo na svom je terenu ugostio prvaka Italije, momčad Juventusa.

Stara je dama povela u 24. minuti preko Pjanića, a na 2:0 povisio je Higuain sedam minuta poslije. Za 3:0 pogodio je Dybala lijepim udarcem iz daljine u 57. minuti, da bi pet minuta prije kraja Dani Alves pucao iz slobodnog udarca, a nakon dodira u živom zidu lopta se od vratara Šempera odbila u mrežu za 4:0.

Mario Mandžukić i Marko Pjaca zaigrali su za Juventus u drugom poluvremenu, Pjaca od 68. minute umjesto Barzaglija, a Mandžukić od 71. minute umjesto Higuaina. U sastavu Dinama Pivarić i Schildenfeld igrali su cijeli susret, a Antolića je u 72. minuti zamijenio Machado.

Foto: Drago Sopta/HNS

U drugoj utakmici Dinamove skupine, Sevilla je na svom terenu svladala Lyon 1:0. U trećem kolu Dinamo će ponovno igrati pred svojom publikom, 18. listopada na Maksimir dolazi španjolska Sevilla.

Liga prvaka, Skupina H:
1. Juventus 4
2. Sevilla 4
3. Lyon 3
4. Dinamo 0

U drugom kolu Lige prvaka mladeži, mlada momčad Dinama vrlo je dobrom igrom s mnoštvom prilika svladala vršnjake iz Juventusa rezultatom 2:1, premda su Talijani poveli golom Keana u 12. minuti. Poravnao je Božić već u 17. minuti, a isti je igrač odlučio utakmicu u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri