Borba za prvu pobjedu na turniru

Hrvatska U-17 protiv Njemačke nastavlja Croatia Cup

30.09.2016.

Hrvatska U-17 protiv Njemačke nastavlja Croatia Cup
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatska U-17 reprezentacija u drugom će kolu Croatia Cupa snage odmjeriti s mladim nogometašima Njemačke.

Nakon što je prvo kolo i Croatia Cup otvorila porazom 0:5 od Engleske ove srijede na stadionu Aldo Drosina u Puli, hrvatska U-17 reprezentacija okrenula se novom susretu na pripremnom turniru za Europsko prvenstvo koje će se u svibnju 2017. godine održati u Hrvatskoj.

Pred mladim Hrvatima ovoga je petka nov dvoboj na Croatia Cupu, a snage će odmjeriti s Njemačkom koja je turnir otvorila porazom 2:3 od Grčke u Novigradu.

"Njemačka je vrhunska momčad, analizirali smo njihov pristup. Imaju kvalitetu i širinu, ali izgubili su od Grčke, a mi jedva čekamo drugo kolo da popravimo dojam. Znamo gdje smo griješili i nema stajanja, naš cilj je jasan", kazao je izbornik Hrvatske U-17 Dario Bašić.

"Igramo s Njemačkom koja je kvalitetan i odličan protivnik, no smatram da ćemo pokazati sve što nismo pokazali u prvoj utakmici, sve dobro što znamo te da ćemo ispuniti ono što izbornik od nas traži, a što, pak, nismo činili u prvoj utakmici Croatia Cupa. Pripremili smo se kao i za svaku utakmicu i dat ćemo svoj maksimum. Atmosfera u momčadi je fantastična, vidi se to i na treninzima te se nadam da ćemo susret s Nijemcima riješiti na najbolji način", izjavio je za hns-cff.hr mladi reprezentativac Stipe Radić.

Susret drugoga kola Croatia Cupa između Hrvatske i Njemačke na rasporedu je u 20 sati na stadionu Rujevica u Rijeci, dok će od 13 sati u Novigradu snage odmjeriti Engleska i Grčka.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri