Kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Okupljanje hrvatske ženske U-19 reprezentacije

14.10.2016.

Okupljanje hrvatske ženske U-19 reprezentacije
Foto: Arhiva HNS

Hrvatsku žensku U-19 reprezentaciju očekuju kvalifikacije za Europsko prvenstvo u Estoniji.

Pred hrvatskom ženskom U-19 reprezentacijom kvalifikacije su za Europsko prvenstvo u Estoniji. Mlade Hrvatice, koje su se okupile danas u Zagrebu, smještene su u kvalifikacijsku skupinu 9 kojoj je domaćin Tallinn, a u sklopu koje će snage odmjeriti s reprezentacijama Češke, Švicarske i domaćina Estonije.

Prvi susret mlade Hrvatice očekuje u utorak, 18. listopada, u 14 sati kada će zaigrati protiv Češke. Dva dana kasnije Hrvatske će u istome terminu snage odmjeriti sa Švicarskom, dok će u posljednjem kolu turnira, u nedjelju 23. listopada, također u 14 sati zaigrati s Estonijom.

Izbornica Marija Margareta Damjanović za kvalifikacije je pozvala sljedeće igračice: Sanju Sabo, Petru Pezelj, Doris Tomić, Saru Bučić, Leu Zdunić, Karlu Resanović i Melani Mihić (Agram), Laru Hanaček (Dinamo), Katarinu Ljubić, Slavicu Glavotu i Juliju Kvesić (Široki Brijeg), Mariju Kunštek (Osijek), Lorenu Balić (Viktorija), Ivanu Slipčević (Bayern), Saru Schäfer-Hansen (Bramfelder), Doru Pušelj Drezgu (Stampede), Sarah Pavičić (1. FC Union Berlin) te Katicu Jo-Ann Radoš (Victoria Highlanders).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri