"Poseban dan"

Kapetan Vatrenih Luka Modrić produžio ugovor s Realom

19.10.2016.

Kapetan Vatrenih Luka Modrić produžio ugovor s Realom
Foto: Drago Sopta/HNS

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, produžio je vjernost slavnom Real Madridu do 2020. godine.

Kapetan Vatrenih Luka Modrić potpisao je novi ugovor sa svojim klubom, Real Madridom, te će u jednom od najpoznatijih sportskih kolektiva na svijetu ostati još četiri godine.

Ugovor sklopljen do 30. lipnja 2020. godine potpisan je u Madridu, a po dogovoru je predsjednik Reala Florentino Perez uručio Modriću prigodni dres s brojem 2020 na leđima.

Tim je povodom Luka Modrić održao i konferenciju za medije te naglasio kako vjeruje da je povukao pravi potez.

"Ovo je poseban dan, sretan sam i uzbuđen zbog produženja ugovora s Real Madridom, najboljim klubom na svijetu. Hvala klubu i predsjedniku na povjerenju te obećavam da ću nastaviti davati sve od sebe za klupske uspjehe. Mislim da sam se u dosadašnje četiri godine razvio, iskusniji sam i moram nastaviti pomagati momčadi u obrani i napadu. Sadašnja momčad Real Madrida možda je i najbolja u kojoj sam igrao, impresivna je", rekao je.

"Uvijek sam vjerovao u sebe i znao sam da ću kad-tad uspjeti u Real Madridu. Nisam dobro počeo, zahtjevi su bili vrlo visoki, no nisam sumnjao u uspjeh. Želja mi je igrati u Real Madridu do mirovine i sada sam bliži tom izazovu. Poslije ozljeda vraćam se jači, dobro se osjećam i igram najbolji nogomet karijere. Nadam se da ću i poslije igračkih dana ostati uz ovaj sport", dodaje.

Luka Modrić, koji se trenutačno oporavlja od ozljede koljena i kaže kako se svakim danom osjeća sve bolje, stigao je u Real Madrid 2012. godine iz engleskog Tottenhama, nakon nastupa za Dinamo, Zrinjski i Inter iz Zaprešića.

Foto: Real Madrid CF

 
 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri