Susreti s Crnom Gorom, Ciprom i Farskim Otocima

Hrvatska U-19 na kvalifikacijama za EP u Crnoj Gori

08.11.2016.

Hrvatska U-19 na kvalifikacijama za EP u Crnoj Gori
Foto: UEFA / Sportsfile

Pred hrvatskom U-19 reprezentacijom nastup je na kvalifikacijskom turniru za Europsko prvenstvo.

Hrvatska U-19 reprezentacija okupila se u Zagrebu i krenula put Crne Gore gdje je očekuju kvalifikacije za Europsko prvenstvo. Mladi Hrvati snage će na turniru odmjeriti s domaćinom, Ciprom i Farskim Otocima.

U srijedu, 9. studenog, hrvatske reprezentativce u Kotoru očekuje susret s Ciprom od 12 sati, dok će dva dana kasnije u istome terminu snage odmjeriti s Farskim Otocima, također u Kotoru. U posljednjem kolu kvalifikacijskog turnira Hrvatske će zaigrati s domaćinom, a susret je na rasporedu u ponedjeljak, 14. studenog, u Budvi s početkom u 11 sati.

Izbornik Ferdo Milin za kvalifikacije za EP pozvao je sljedeće igrače: Adriana Šempera, Mateja Hudećeka, Vinka Soldu, Davora Lovrena, Nikolu Moru, Marka Điru i Darija Špikića (Dinamo), Ivana Nevistića i Darija Vizingera (Rijeka), Lovru Majera i Maksima Oluića (Lokomotiva), Martina Erlića (Sassuolo), Branimira Kalaicu (Benfica), Josipa Brekala (Wolfsburg), Karla Igora Majića (Fortuna Düsseldorf), Jozu Stanića (Augsburg), Sandra Kulenovića (Legia Warszawa) te Dinu Halilovića (Udinese Calcio).

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri