Reprezentativci uveličali događaj

Otvorene nove prostorije Krapinsko-zagorskog NS-a

09.11.2016.

Otvorene nove prostorije Krapinsko-zagorskog NS-a
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, izbornik A reprezentacije Ante Čačić i hrvatski reprezentativci bili su među uglednim gostima na otvaranju novih prostorija Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije.

Danijel Subašić, Domagoj Vida, Marko Rog i Josip Pivarić pridružili su se izborniku Čačiću i delegaciji HNS-a na otvaranju novog ureda NS-a Krapinsko-zagorske županije.

Foto: Drago Sopta/HNS

Uz predsjednika HNS-a Davora Šukera, na otvaranju su bili i predstavnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač, počasni predsjednik HNS-a Branko Mikša, članovi Izvršnog odbora Marijan Kustić, Slavko Prišćan i Davor Ivić, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, pomoćnik izvršnog direktora za organizaciju događaja Zoran Cvrk i team managerica A reprezentacije Iva Olivari.

"Čestitam predsjedniku ŽNS-a Stjepanu Merkašu i njegovim suradnicima na novim i ugodnim prostorijama za rad. Županijski nogometni savezi temelj su organizacijske strukture HNS-a i HNS mora uvijek brinuti za tu svoju bazu. Kao što su dobri tereni važni za nogometaše, tako su i prostorije za rad važne za nogometne djelatnike te moramo pozdraviti sva ovakva ulaganja u nogomet", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Foto: Drago Sopta/HNS

"Ponosni smo na nove prostorije u kojima ćemo imati bolje uvjete za rad županijskog nogometnog saveza. Zahvaljujem predsjedniku Šukeru, delegaciji Saveza i posebno našim reprezentativcima na čelu s izbornikom Čačićem što su odvojili svoje vrijeme i uveličali ovaj, za naš iznimno važan dan, i želimo im puno sreće u subotu na utakmici protiv Islanda", poručio je Stjepan Merkaš, predsjednik NS-a Krapinsko-zagorske županije.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri