Uzrast U-12 i U-13, djevojčice i manjine

Održani razvojni kampovi u Daruvaru, Zaprešiću i Sikirevcima

21.11.2016.

Održani razvojni kampovi u Daruvaru, Zaprešiću i Sikirevcima
Foto: Arhiva HNS

U Daruvaru, Sikirevcima i Zaprešiću održani su između 4. i 16. studenoga nacionalni razvojni kampovi Hrvatskog nogometnog saveza.

Nacionalni razvojni kampovi održani su za uzrast U-12 i U-13, odnosno dječake rođene 2004. i 2005. godine te djevojčice i pripadnike nacionalnih manjima.

U Daruvaru je uz domaćinstvo HNK Daruvara od 4. do 6. studenoga sudjelovalo ukupno 37 polaznika, uz prisustvo područnog instruktora Stanislava Vugrinca.

Inter iz Zaprešića bio je 8. i 9. studenoga domaćin kampa u Zaprešiću s ukupno 71 polaznikom, uz nadzor područnog instruktora Tomislava Gričara.

U Sikirevcima je trodnevni kamp održan od 14. do 16. studenoga, pod vodstvom područnog instruktora Petra Krpana. Domaćin je bio NK Sikirevci, a sudjelovalo je 34 dječaka i 26 djevojčica.

Polaznici su odradili treninge, a cilj je bio potaknuti djecu na rad te objektivno pristupiti izboru najboljih za buduće selekcijske procese i izraditi selektivne kartone za najbolje pojedince. Predviđene su aktivnosti ispunjene i provedene uz dobru radnu i sportsku atmosferu.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri