Nemčić izbornica U-17

Božidar Miletić novi izbornik ženske reprezentacije

29.11.2016.

Božidar Miletić novi izbornik ženske reprezentacije
Foto: Drago Sopta/HNS

Nakon završenog kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo, hrvatska ženska A reprezentacija dobila je novog izbornika Božidara Miletića, kojeg će, pak, na klupi U-17 reprezentacije naslijediti Tihana Nemčić.

Rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza odlučilo se za promjenu na klupi hrvatske ženske reprezentacije - umjesto Zvonimira Kolaka postavljen je dosadašnji izbornik U-17 reprezentacije Božidar Miletić.

Miletić će istodobno postati i koordinator svih nacionalnih ženskih selekcija.

Marija Margareta Damjanović ostala je izbornica U-19 reprezentacije, a vodstvo U-17 i U-15 reprezentacije preuzet će Tihana Nemčić.

"U ime cijelog Saveza, a pogotovo u svoje osobno, iskreno zahvaljujem gospodinu Kolaku na svemu što je napravio i ostavio iza sebe vodeći žensku A reprezentaciju. Njegov doprinos i entuzijazam s kojim je radio putokaz su svima mlađima. Gospodin Kolak bit će i dalje s nama na drugoj funkciji, a njegovo znanje i iskustvo ćemo koristiti za mentorstvo i edukaciju novih trenerskih i instruktorskih kadrova u ženskom nogometu", izjavio je tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak.

Jozak je izrazio zadovoljstvo novim kadrovima:

"Žensku A reprezentaciju dali smo u ruke Božidaru Miletiću koji je svojim dosadašnjim radom u sustavu HNS-a pokazao da se radi o iznimno kvalitetnom treneru, sa svim potrebnim stručnim i ljudskim kvalitetama potrebnima za vođenje hrvatske ženske A reprezentacije. Marija Damjanović svojim je dosadašnjim radom zaslužila daljnju podršku na mjestu U-19 izbornice, a reprezentaciju U-17 preuzet će Tihana Nemčić. Izuzetno nas veseli da, u Mariji od prije, a sada i Tihani kao novom kadru, HNS i hrvatski nogomet dobivaju dvije kvalitetne trenerice."

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri