Zadovoljstvo učinjenim

Izaslanik Uefe obišao obnovljena igrališta u istočnoj Slavoniji

05.12.2016.

Izaslanik Uefe obišao obnovljena igrališta u istočnoj Slavoniji
Foto: Arhiva HNS

Uefin predstavnik Mohamed Taa obišao je obnovljena igrališta u istočnoj Slavoniji, kojima su zadovoljni i Europska nogometna federacija i sami klubovi.

Izaslanstvo koje su uz Uefinog predstavnika činili voditeljica odjela međunarodnih poslova i licenciranja pri HNS-u Ivančica Sudac, referent za opće poslove HNS-a Jurica Bodrožić, projektant Eugen Popović te predstavnici klubova i predsjednik Nogometnog saveza Vukovarsko-srijemske županije Josip Kuterovac, obišlo je obnovljena igrališta u istočnoj Slavoniji, koja je pretprošle godine bila pogođena velikim poplavama. Tada su stradali nogometni tereni u nekoliko mjesta.

Foto: Arhiva HNS

Krajem lipnja, novoizgrađena su nogometna igrališta s potpunom opremom i automatskim navodnjavanjem preuzeli NK Srijemac Strošinci, NK Borac Drenovci, NK Posavac Posavski Podgajci i NK Sloga Račinovci. NK Jadran Gunja dobit će novi stadion i novoizgrađeni nogometni teren s automatskim navodnjavanjem, pri čemu je već izabran izvođač radova koji bi trebali početi početkom 2017. godine.

Predstavnik Uefe Mohamed Taa, iz odjela za nacionalne saveze i menadžer za program Hat-trick, bio je iznimno zadovoljan izvedenim radovima i zatečenim stanjem na četiri nogometna igrališta i rekao je da je upravo to ono što je klubovima potrebno – dobar i kvalitetan nogometni teren sa svom pratećom opremom.

Foto: Arhiva HNS

Također, predstavnici nogometnih klubova presretni su i prezadovoljni novim igralištima koje pažljivo održavaju i njeguju prema uputama izvođača, ali i iznimno često koriste, ne samo za treninge i utakmice momčadi svog kluba nego ih dijele i ustupaju drugim, susjednim nogometnim klubovima.

Foto: Arhiva HNS

Nogometni klubovi koji su dobili nova igrališta iznimno su zahvalni Fifi, Uefi i Hrvatskom nogometnom savezu na pruženoj pomoći i ovoj hvalevrijednoj, konkretnoj i istinskoj nogometnoj donaciji. Naime, nogometna igrališta u ovim su mjestima vrlo često jedino mjesto okupljanja i druženja djece, mladih i lokalnog stanovništva.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri