Osvojili prvo mjesto

Veterani HNS-a na 12. memorijalu Milan Perović u Kostreni

05.12.2016.

Veterani HNS-a na 12. memorijalu Milan Perović u Kostreni
Foto: Arhiva HNS

Selekcija veterana Hrvatskog nogometnog saveza osvojila je prvo mjesto na 12. Memorijalu Milan Perović.

U organizaciji veterana NK Pomorac 1921 i pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, već 12. godinu zaredom odigrava se tradicionalni memorijal u spomen na doajena sportskog novinarstva i zaljubljenika u nogomet Milana Perovića.

 

Na memorijalu, uz domaćina veterane Pomorca, nastupili su veterani Orijenta 1919, Rijeke i Selekcija veterana HNS-a. Selekcija veterana HNS-a već osam godina zaredom nastupa na ovom turniru, a ove godine kao i prošle osvojili su prvo mjesto.

 

U finalu su bili bolji od veterana Rijeke 8:3 (Milinović 2, Radić 2, Župetić 2, Mumlek, Peternac / Rački, Flego, Mrnjaus), dok je treće mjesto pripalo veteranima Orijenta 1919, koji su bili bolji od veterana Pomorca 1921 rezultatom 2:1 (Škufca, Mladenić / Smolić).

 

Prije završnih utakmica za plasman, odigrani su polufinalni susreti gdje su veterani Rijeke bili bolji od Pomorca 1921 5:4 (Rački 2, Flego 2, Dobrić / Kurilić 2, Boljat, Bučić), a Selekcija veterana HNS-a od Orijenta 1919 rezultatom 5:1 (Peternac, Milinović, Mumlek, Vidović, Radić / Čačić).

 

Za Selekciju veterana HNS-a igrali su Madunović, Radić, Sedlar, Milinović, Kastel, Margalić, Župetić, Gričar, Peternac, Mumlek i Vidović, uz izbornika Uroića i tehnika Stražanca.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri