Posljednje kolo Europske lige

Gol Radoševića, dvije asistencije Kalinića, jedna Leovca

08.12.2016.

Gol Radoševića, dvije asistencije Kalinića, jedna Leovca
Foto: Getty Images

U posljednjem kolu Europske lige, Josip Radošević potvrdio je pobjedu Salzburga nad Schalkeom, dok su Nikola Kalinić i Marin Leovac bilježili asistencije.

Austrijski Salzburg svladao je u Skupini I goste iz Gelsenkirchena 2:0, a prvi je pogodak postigao Schlager u 22. minuti. U četvrtoj minuti sudačke nadoknade, Josip Radošević završio je protunapad domaćina i poslao loptu u nebranjenu mrežu za potvrdu pobjede.

Radošević i Duje Ćaleta-Car odigrali su cijelu utakmicu za Salzburg.

Talijanska Fiorentina pobijedila na gostovanju kod Qarabaga 2:1, pogocima nakon ulaska Nikole Kalinića u igru u 51. minuti. Samo devet minuta poslije hrvatski je napadač asistirao Vecinu za vodstvo, a nakon izjednačenja domaćih svoju je drugu asistenciju Kalinić upisao u 76. minuti. Tada je strijelac za slavlje Viola bio Chiesa.

Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta, a Hrvoje Milić nije konkurirao za nastup. 

U istoj je skupini grčki PAOK pred svojim navijačima nadjačao Slovan iz Libereca 2:0, a asistent za drugi pogodak domaćina bio je Marin Leovac, ubačajem s lijeve strane za strijelca Pelkasa sredinom drugog poluvremena. Leovac je igrao do 82. minute, a i Fiorentina i PAOK osigurali su prolazak skupine.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri