Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Nogometna akademija

Svečani završetak godine

Podjela diploma na
Nogometnoj akademiji
HNS-a

20.12.2016.
Podjela diploma na Nogometnoj akademiji HNS-a
foto: HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

U sklopu završnih aktivnosti u 2016. godini, održana je 12. sjednica Upravnog vijeća Nogometne akademije HNS-a te je nakon iste održana i svečanost podjele diploma i licenci polaznicima Nogometne akademije na razinama UEFA A, PRO i UEFA PRO.

Svečanosti je nazočilo 25 polaznika - 24 polaznika UEFA A iz generacija 2014./15. i 2015./15. te Zdenko Glumac iz UEFA PRO iz III. generacije Nogometne akademije - koji su svoje diplome i licence stekli u drugoj polovici godine.

Nažalost za svečanost, ali ujedno na ponos Akademije, dio onih koji su kroz edukaciju i trenersku praksu stekli pravo na izdavanje UEFA PRO licenci nisu mogli nazočiti svečanosti zbog rada u inozemstvu odnosno poslovnih obveza - Zvonimir Boban, Mario Cvitanović, Alen Horvat, Zoran Mamić i Dean Klafurić.

Diplome su podijelili tehnički direktor HNS-a dr. Romeo Jozak, predsjednik Upravnog vijeća Miroslav Uljan te ravnatelj Nogometne akademije mr. Vatroslav Mihačić.

Još vijesti