Santini strijelac za Caen

Dva gola Perišića za preokret Intera, Modrić asistent

08.01.2017.

Dva gola Perišića za preokret Intera, Modrić asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Perišić osigurao je svojoj momčadi tri boda kod Udinesea, Luka Modrić asistirao je u uvjerljivoj pobjedi Real Madrida, a Ivan Santini potvrdio je prolaz Caena u Francuskom kupu.

Inter se na gostovanju u Udinama našao u zaostatku već u 17. minuti, kada je precizan za domaćine bio Jankto, da bi hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u sudačkoj nadoknadi prvog dijela izjednačio preciznim udarcem u bliži kut.

Tri minute prije kraja, Perišić je vrlo lijepim pogotkom glavom upotpunio preokret i donio pobjedu Interu (2:1), a potom ga je zamijenio Andreolli. Marcelo Brozović igrao je od početka do kraja te pritom zaradio žuti karton.

U momčadi Udinesea nastupio je Stipe Perica, zamijenivši u 72. minuti De Paula.

U subotnjoj pobjedi Real Madrida nad Granadom (5:0), kapetan Vatrenih Luka Modrić asistirao je u 31. minuti Iscu za četvrti pogodak Kraljevskog kluba. Modrić je igrao cijeli susret, a Mateo Kovačić zbog ozljede nije kandidirao za taj dvoboj.

Caen se u šesnaestinu finala Francuskog kupa plasirao pobjedom na gostovanju kod Saint Genevievea 3:0, a treći je pogodak Caena postigao hrvatski napadač Ivan Santini, realiziravši udarac s bijele točke.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri