Ponovno izvrsni rezultati

Hrvatska u obje utakmice svladala domaćine Čehe

10.01.2017.

Hrvatska u obje utakmice svladala domaćine Čehe
Foto: Drago Sopta/HNS

U dvije prijateljske utakmice u Češkoj, hrvatska reprezentacija u futsalu ubilježila je dvije pobjede te nastavila nizati odlične partije i rezultate.

ČEŠKA - HRVATSKA 1:2 (1:2)
Prijateljska utakmica, Chrudim.

Strijelci: 0:1 - Horvat (7'), 0:2 - Horvat (16'), 1:2 - Cupak (18')

Hrvatska: Jukić, Postružin, Suton, Babić, Peršić, Luketin, Kanjuh, Grbeša, Horvat, Matošević, Cvjetković, Kazazić, Pandurević. Izbornik: M. Stanković.

 

ČEŠKA - HRVATSKA 3:7 (3:3)
Prijateljska utakmica, Hradec Kralove

Strijelci: 0:1 - Kanjuh (5'), 1:1 - Zaruba (6'), 1:2 - Matošević (13'), 1:3 - Postružin (16'), 2:3 - Zaruba (17'), 3:3 - Hrdina (19'), 3:4 - Suton (24'), 3:5 - Suton (37'), 3:6 - Matošević (39'), 3:7 - Luketin (40') 

Hrvatska: Jukić, Postružin, Suton, Babić, Peršić, Luketin, Kanjuh, Grbeša, Horvat, Matošević, Cvjetković, Kazazić, Pandurević. Izbornik: M. Stanković. 

Iako je u Češku otputovala oslabljena za neigranje petorice stožernih igrača, Hrvatska je u obje utakmice pobijedila domaću reprezentaciju. Tako su Stankovićevi izabranici nastavili niz nepobjedivosti nakon dvostrukih pobjeda na gostovanjima u Mađarskoj i Nizozemskoj.

Uspjeh je tim veći što su to bile reprezentacije iz iste jakosne skupine, dok su Česi na Fifinoj ljestvici i bolje rangirani od Hrvatske.

U prvom je dvoboju u Češkoj pobjednik odlučen već u prvom dijelu, a oba je pogotka za Hrvatsku postigao Horvat, dok je poraz Čeha ublažio Cupak.

Drugi je dvoboj bio efikasniji, a Hrvatska je pobijedila 7:3, pri čemu su dvostruki strijelci bili Matošević i Suton, a po jedan su dodali Kanjuh, Postružin i Luketin.

Niz prijateljskih utakmica hrvatska reprezentacija u futsalu nastavlja protiv višestrukih europskih prvaka Talijana krajem siječnja u Zadru.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri