Hrvatska kvalitetno parirala Čileu

Antolić: "Ponosni smo, pokazali smo da naša liga vrijedi"

11.01.2017.

Antolić: "Ponosni smo, pokazali smo da naša liga vrijedi"
Foto: Mario Ćužić

Domagoj Antolić, vezni igrač Dinama i Hrvatske, prokomentirao je susret s Čileom u Nanningu, koji je između ostaloga potvrdio i vrijednost hrvatske lige.

Hrvatska reprezentacija borit će se za treće mjesto na China Cupu nakon poraza od Čilea u raspucavanju s bijele točke, a Domagoj Antolić slaže se kako su izabranici Ante Čačića ostavili dobar dojam.

"Općenito, zadovoljni smo igrom, ali žao nam je što smo izgubili utakmicu na jedanaesterce. Možemo biti ponosni na sebe i svoju igru, pokazali smo da imamo kvalitetu. Kina je jučer dobro parirala Islandu 60 minuta, pokazala je da može biti opasna, ali vjerujem da ćemo zahvaljujući većoj kvaliteti pobijediti u subotu i osvojiti treće mjesto", rekao je za hns-cff.hr.

"Očekivao sam više od Čilea koji se dva tjedna pripremao za ovu utakmicu i ima igrače iz liga petice. Dobro smo im parirali, premda smo u uvodnih 15 minuta imali previše respekta prema njima. Nakon toga smo se opustili i počeli igrati kako znamo", dodao je Antolić.

Nacionalu selekciju na turniru u Kini čine uglavnom igrači iz domaćeg prvenstva.

"Pokazali smo da naša MAXtv Prva liga vrijedi. Osim toga, svi nositelji igre hrvatske reprezentacije prošli su hrvatsku ligu i sve je to dokaz kako je liga dobra i stalno izbacuje nove talente. Primjerice, Livaković je vrhunski vratar i obranio je nekoliko zicera u odlučujućim trenucima te nam je dao dodatni vjetar u leđa. Što smo duže zajedno, to je atmosfera bolja", naglasio je Domagoj Antolić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri