Dva gola Livaje Atletico Madridu

Gol i asistencija Mandžukića, Juventus u četvrtfinalu Kupa

11.01.2017.

Gol i asistencija Mandžukića, Juventus u četvrtfinalu Kupa
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni napadač Mario Mandžukić odigrao je jednu od ključnih uloga u susretu osmine finala Talijanskog kupa, a nastupio je i Marko Pjaca. Marko Livaja postigao je dva pogotka u Kupu kralja.

U ogledu Juventusa i Atalante aktualni talijanski prvak plasirao se u ovosezonsko četvrtfinale domaćeg Kupa, gdje će snage odmjeriti s boljim iz susreta Milana i Torina.

Juventus je poveo u 22. minuti, kada je Mario Mandžukić glavom spustio loptu za izvrstan pogodak Dybale, a samo 12 minuta poslije Dybala je uzvratio asistencijom - tada je Mandžukić mirno zaključio akciju za 2:0.

Konko je u 72. minuti smanjio prednost domaćina na 2:1, da bi Pjanić iz kaznenog udarca vratio Juventusu vodstvo od dva pogotka. Konačnih 3:2 postavio je Latte Lath desetak minuta prije kraja.

Mandžukić je odigrao cijeli susret, a u 62. minuti priliku je umjesto Dybale dobio Marko Pjaca, koji je tako potvrdio svoj oporavak od ozljede.

U utorak je odigran uzvratni dvoboj osmine finala španjolskog Kupa kralja, u kojemu je Las Palmas na gostovanju pobijedio Atletico Madrid 3:2, no Atletico je s ukupnih 4:3 prošao u četvrtfinale.

Dvostruki strijelac za Las Palmas bio je hrvatski napadač Marko Livaja, a Šime Vrsaljko odigrao je svih 90 minuta za Madriđane. Livaja je također igrao od početka do kraja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri