Dva nova gola Ivana Santinija

Kalinić i Badelj srušili Juventus

15.01.2017.

Kalinić i Badelj srušili Juventus
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativci u Fiorentini pobrinuli su se za slavlje Viola nad Juventusom, a Ivan Santini pomogao je Caenu svladati Lyon.

U 20. kolu Serie A Juventus je gostovao u Firenci te ostao praznih ruku, premda je i dalje na vrhu prvoligaškog poretka s bodom više i utakmicom manje od drugoplasirane Rome.

Fiorentina je povela u 37. minuti kada je Bernardeschi proigrao Nikolu Kalinića, a hrvatski napadač šalje loptu u mrežu. Na 2:0 povisio je Milan Badelj u 54. minuti, ubačajem iz sredine terena prema Chiesi, ali koji je naposljetku odsjeo u Juventusovom golu.

Ubrzo je Higuain smanjio na 2:1, a rezultat se do kraja utakmice više nije mijenjao. U redovima Fiorentine Badelj i Kalinić odigrali su cijelu utakmicu, dok je Hrvoje Milić ostao na klupi za pričuve. U sastavu Juventusa Marko Pjaca ušao je u igru u 61. minuti umjesto Sturara, a Mario Mandžukić u 80. minuti umjesto Barzaglija.

U Francuskoj je također odigrano 20. kolo, a Caen je u nedjelju pobijedio Lyon 3:2 pred svojim navijačima. Prvi je pogodak za domaćine bio autogol Corneta, a potom je Ivan Santini realizirao kazneni udarac a 2:0.

Lyon je do kraja poluvremena izjednačio s dva gola Lacazettea, da bi Santini u 61. minuti dvoboja zabio za pobjedu Caena. Santini je igrao od početka do kraja utakmice, a Caen na tablici drži 15. mjesto.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri