Stadion u Žuknici

Kostrena potpisala ugovor za domaćinstvo EP-a U-17

18.02.2017.

Kostrena potpisala ugovor za domaćinstvo EP-a U-17
Foto: Nikola Kurti

Načelnica Općine Kostrena Mirela Marunić, direktor Komunalnog društva Kostrena Tomislav Matić i izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović potpisali su u Kostreni Ugovor o poslovnoj suradnji i korištenju stadiona u Žuknici kao jednom od osam stadiona na kojima će se odigravati utakmice završnog turnira UEFA Europskog prvenstva U-17.

Foto: Nikola Kurti

Od 3. do 19. svibnja 2017. u Kostreni bi se trebalo odigrati šest od ukupno 32 utakmice UEFA Europskog nogometnog prvenstva za igrače do 17 godina starosti. Kostrena je, među općinama i gradovima, prva potpisala ugovor čime je i službeno postala jedan od domaćina ovog važnog sportskog događanja. Time je preuzela i obvezu da će nogometni teren i okolne sportske objekte u Žuknici pripremiti prema pravilniku i propisima koje propisuje UEFA.

Načelnica Općine Kostrena sigurna je kako će Kostrena opravdati povjerenje i iskazati se kao kvalitetan partner u organizaciji Europskog prvenstva. Općina je putem svojeg Komunalnog društva već krenula s investicijama u stadion i prateće objekte kako bi natjecateljima osigurala što kvalitetnije uvjete za održavanje utakmica. Ulaganjem u sportsku infrastrukturu, bolje uvjete za rad dobit će i Nogometni klub Pomorac 1921.

Foto: Nikola Kurti

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri