Zorislav Srebrić vođa HNS-ove delegacije

Pripreme za turnir vukovarskih branitelja, hrvatskim svećenicima europska bronca

24.02.2017.

Pripreme za turnir vukovarskih branitelja, hrvatskim svećenicima europska bronca
Foto: Arhiva HNS

Hrvatska reprezentacija svećenika osvojila je broncu na Europskom prvenstvu u Vukovaru, a održan je i sastanak organizacijskog odbora za Turnir vukovarskih branitelja.

Vukovar je proteklih dana ugostio 11. europsko prvenstvo u malom nogometnu za svećenike, a hrvatska je reprezentacija u konkurenciji 15 zemalja osvojila treće mjesto i brončanu medalju, te tako nastavila niz izvrsnih rezultata.

Hrvatski su svećenici, naime, do sada nastupili na svim europskim smotrama i svaki puta stigli najmanje do polufinala, a vukovarska bronca ukupno im je deveta medalja, pri čemu imaju i dvije zlatne.

Naslov najboljih ovoga je put pripao Portugalu, koji je u finalu svladao Bosnu i Hercegovinu 3:0, a u utakmici za treće mjesto Hrvatska je svladala Slovačku 2:1.

U Vukovaru je održan i sastanak organizacijskog odbora Turnira vukovarskih branitelja, koji će od 20. do 23. travnja biti odigran po 15. puta. O turniru su razgovarali predstavnici Grada Vukovara i Hrvatskog nogometnog saveza.

Uz višeg savjetnika predsjednika HNS-a, Zorislava Srebrića, koji je nazočio i Europskom prvenstvu svećenika, u delegaciji HNS-a bili su još član Izvršnog odbora Stjepan Merkaš, glavni instruktor Ivan Bedi te tajnici mlađih kategorija Josip Tomaško i Denis Lukša.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri