Grad na Dravi slavi

NK Osijek proslavio 70. rođendan

27.02.2017.

NK Osijek proslavio 70. rođendan

U prepunom Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku u ponedjeljak je svečano proslavljena 70. obljetnica Nogometnog kluba Osijek.

Mnogobrojne predstavnike društvenog i sportskog života u Osijeku koji su došli čestitati rođendan klubu pozdravio je predsjednik HNS-a Davor Šuker, pohvalivši napore većinskog vlasnika kluba Lorinca Meszarosa i uprave kluba na čelu s predsjednikom Uprave Ivanom Meštrovićem, koji su u kratkom vremenu ostvarili velike organizacijske uspjehe s klubom. U nastavku je posebno naglasio ponos činjenicom da je i on potekao u ovom klubu, te zaključio:

"Okupili smo se zbog 70. godišnjice osnutka kluba i s razlogom danas slavimo njegovu prošlost, ali još više me vesele sadašnjost i budućnost kluba. Osijek je danas jak, organiziran i stabilan prvoligaš, s postavljenim temeljima da u budućnosti konkurira za trofeje. Plan izgradnje novog stadiona i ostale infrastrukture svjedoči da aktualno rukovodstvo razmišlja dugoročno i strateški. To je upravo ono što Osijeku treba i u tome će imati punu potporu Hrvatskog nogometnog saveza i mene osobno."

Veliku svečanost osječkog nogometa došli su pozdraviti i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić, župan Osječko-baranjske županije dr.sc. Vladimir Šišljagić, osječki gradonačelnik Ivica Vrkić, predsjednik Županijskog nogometnog saveza Osječko-baranjskog i dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović-Šimunović i drugi mnogobrojni uglednici. 

U sklopu svečanosti mađarski veleposlanik u Hrvatskoj Jozsef Magyar, pročitao je čestitku koju je NK Osijeku uputio je i mađarski premijer Viktor Orban.

Ovim putem Hrvatski nogometni savez svim igračima, trenerima, dužnosnicima, zaposlenicima, navijačima i prijateljima NK Osijek čestita sretan 70. rođendan uz želju da se u idućem razdoblju njeguje dosadašnja tradicija i dodatno razvija vrijednost NK Osijek kao jednog od najvećih i najvažnijih hrvatskih nogometnih klubova.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri