Izaberite najboljeg

Vatreni vikend: Kramarić, Perišić ili Pivarić?

06.03.2017.

Vatreni vikend: Kramarić, Perišić ili Pivarić?
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometni savez donosi pregled klupskog učinka aktualnih reprezentativaca.

Lovre Kalinić (Gent) - Gent je slavio 3:2 na gostovanju kod Waasland-Beverena 3:2, a Kalinić je branio od početka do kraja utakmice.
Danijel Subašić (Monaco) - sačuvao svoju mrežu u domaćoj pobjedi 4:0 nad Nantesom, odigravši svih 90 minuta.
Ivan Vargić (Lazio) - među pričuvama pratio gostujuću pobjedu Lazija kod Bologne 2:0.

Vedran Ćorluka (Lokomotiv) - Lokomotiv je slavio 3:0 kod Krilje Sovjetov, pri čemu je Ćorluka igrao do prve do zadnje minute.
Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen) - Apotekari su poraženi 6:2 kod Borussije iz Dortmunda, a Jedvaj je igrao od početka do kraja susreta.
Marin Leovac (PAOK) - PAOK je kod kuće svladao vodeći Olympiakos 2:0, uz doprinos Leovca od 78. minute - ušao je umjesto Malezasa i zaradio žuti karton.
Dejan Lovren (Liverpool) - na Anfieldu su Redsi pobijedili Arsenal 3:1, a Lovren je ostao među pričuvama domaćeg sastava.
Matej Mitrović (Bešiktaš) - u minimalnoj pobjedi svoje momčadi kod kuće protiv Rizespora (1:0) nije ulazio u igru.
Josip Pivarić (Dinamo) - odigrao cijelu utakmicu na Maksimiru protiv Intera (2:0) te u 43. minuti postigao vrlo lijep vodeći pogodak, izravno iz slobodnog udarca.
Gordon Schildenfeld (Dinamo) - u 15. minuti domaćeg ogleda s Interom iz Zaprešića (2:0) morao napustiti igru zbog ozljede, a zamijenio ga je Perić.
Ivan Strinić (Napoli) - gostujuću pobjedu Napolija kod Rome (2:1) pratio s klupe za pričuve.
Domagoj Vida (Dynamo Kijev) - Kijevljani su pred svojim navijačima pobijedili Olimpik iz Donecka 1:0, a Vida je odradio svih 90 minuta.
Šime Vrsaljko (Atletico Madrid) - odradio svih 90 minuta u domaćoj pobjedi nad Valencijom (3:0), uz razne komplimente španjolskih medija.

Domagoj Antolić (Dinamo) - odradio cijeli domaći susret s Interom iz Zaprešića (2:0).
Milan Badelj (Fiorentina)
- odigrao svih 90 minuta u gostujućem remiju kod Atalante (0:0).
Filip Bradarić (Rijeka) - strijelac izjednačujućeg pogotka glavom u 41. minuti susreta s Lokomotivom na Rujevici (2:1). Igrao je cijelu utakmicu.
Marcelo Brozović (Internazionale) - zbog ozljede nije mogao sudjelovati u Interovoj pobjedi kod Cagliarija (5:1).
Ante Ćorić (Dinamo) - ostao na klupi za pričuve u pobjedi Dinama nad Interom iz Zaprešića (2:0).
Mateo Kovačić (Real Madrid) - zamijenio Modrića u 71. minuti dvoboja kod Eibara, koji je završen pobjedom Real Madrida 4:1.
Luka Modrić (Real Madrid) - u gostujućoj pobjedi Real Madrida kod Eibara (4:1) igrao do 71. minute, kada ga je zamijenio Kovačić.
Ivan Perišić (Internazionale) - postigao dva gola u uvjerljivoj Interovoj pobjedi kod Cagliarija (5:1). Precizan je bio u 34. minuti za 1:0 te u 47. minuti za 3:1. U 73. minuti prepustio je svoje mjesto Ederu.
Ivan Rakitić (Barcelona) - odradio cijeli susret kod kuće protiv Celte (5:0) te postigao treći pogodak svoje momčadi, iz blizine u 57. minuti.
Marko Rog (Napoli) - odigrao svih 90 minuta na gostovanju kod Rome te u pobjedi Napolija 2:1 zaradio žuti karton, kao i nove brojne pohvale za svoj nastup.

Duje Čop (Sporting Gijon) - momčad Sportinga izgubila je pred svojim navijačima 1:0 od Deportiva, a Čop je ušao u igru u 75. minuti umjesto Pereire.
Nikola Kalinić (Fiorentina) - igrao do same završnice okršaja Atalante i Fiorentine koji je završio bez pogodaka (0:0). U 90. minuti zamijenio ga je Babacar.
Andrej Kramarić (Hoffenheim) - u domaćoj pobjedi protiv Ingolstadta (5:2) igrao od 52. minute, kada je ušao umjesto Terrazzina te postigao pogodak za 3:2 u 77. minuti i asistirao Szalaiju za 4:2 dvije minute poslije.
Mario Mandžukić (Juventus) - u remiju Udinesea i Juventusa 1:1 sudjelovao tijekom svih 90 minuta.
Marko Pjaca (Juventus) -  u 70. minuti gostujućeg dvoboja s Juventusom zamijenio Cuadrada te zaradio žuti karton.

(Popis obuhvaća aktualne reprezentativce s Europskog prvenstva u Francuskoj te s pozivima za kvalifikacijske utakmice za SP 2018. godine)

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri