Ususret domaćem Euru

Dobrodošli na Croatia2017.hr!

06.03.2017.

Dobrodošli na Croatia2017.hr!

Uoči UEFA U-17 Europskog prvenstva kojem će Hrvatska biti domaćin od 3. do 19. svibnja, Hrvatski nogometni savez pokrenuo je internetsku stranicu Croatia2017.hr kao i posebne profile na tri društvene mreže kako bi svima zainteresiranima omogućio pravovremene informacije.

Na Croatia2017.hr navijači će moći pronaći sve informacije o natjecanju, rasporedu utakmica, gradovima domaćinima i, naravno, hrvatskoj U-17 reprezentaciji.

Na istom mjestu moći ćete saznati sve o nogometnom ambasadoru i glazbenoj ambasadorici Eura, moći ćete preuzeti wallpapere, himnu prvenstva i druge sadržaje, otkriti kako postati volonter i kako doći do ulaznica za utakmice.

Istovremeno, trudit ćemo se putem tri društvene mreže približiti vam hrvatsku U-17 reprezentaciju i cijelo natjecanje kroz zanimljive fotografije i video isječke iza kulisa. Pratite hrvatsku reprezentaciju na:

Facebook: U17EuroCroatia
Twitter: U17EuroCroatia
Instagram: U17EuroCroatia

U ponedjeljak u 12:00 sati, na konferenciji za medije koju ćete moći pratiti uživo na Facebooku bit će predstavljeni nogometni ambasador i glazbena ambasadorica Eura.

Podržite hrvatske kadete i budimo #KaoJedno!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri