Livaja strijelac, Halilović asistent

Perišić s dva gola junak pobjede kod Cagliarija

05.03.2017.

Perišić s dva gola junak pobjede kod Cagliarija
Foto: Drago Sopta/HNS

U visoku nedjeljnu pobjedu Intera Ivan Perišić ugradio je dva gola, a hrvatski dvojac dao je svoj obol pobjedi Las Palmasa.

Nogometaši Intera bili su uvjerljivi na gostovanju kod Cagliarija te slavili 5:1, a Ivan Perišić postigao je prvi pogodak na susretu nakon 34 minute, kada je utrčao na proigravanje Banege i poslao loptu u mrežu.

Banega je potom povisio na 2:0, Borriello smanjio na 2:1, a Perišić je u 47. vratio Interu dva gola prednosti preciznim udarcem s lijeve strane kaznenog prostora.

Konačni su rezultat postavili Icardi iz kaznenog udarca te Gagliardini u samoj završnici. Perišić je igrao do 73. minute, kada ga je zamijenio Eder, a Marcelo Brozović zbog ozljede nije konkurirao za susret.

U španjolskoj Primeri Las Palmas je dočekao Osasunu, poveo preko Jesea već u sedmoj minuti, da bi prije odmora Kodro s dva gola osigurao preokret. No, u 55. minuti Marko Livaja zaključuje akciju Las Palmasa za 2:2.

U 70. minuti Garcia postiže autogol za vodstvo domaćina 3:2, a šest minuta poslije Alen Halilović iz prekida asistira Mesi za četvrti pogodak Las Palmasa. Za konačnih 5:2 zabio je Jese u 87. minuti.

Livaja je zaigrao u udarnoj postavi svoje momčadi, a zamijenio ga je upravo Halilović u 73. minuti.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri