Novi pogodak Santinija za Caen

Čop za bod Sportinga, Halilović asistent

11.03.2017.

Čop za bod Sportinga, Halilović asistent
Foto: Drago Sopta/HNS

Duje Čop i Alen Halilović učinkovito su otvorili 27. kolo Primere, a Ivan Santini ponovno je zatresao mrežu u dresu francuskog Caena.

Prvu utakmicu novog kola španjolskog prvenstva odigrali su Espanyol i Las Palmas, a domaća je momčad slavila rezultatom 4:3, zahvaljujući pogocima Lopeza, Morena, Piattija i Jurada. Prva dva pogotka za goste postigao je Lemos, a treći, na asistenciju Alena Halilovića, zabio je Garcia u 84. minuti.

Halilović je zaigrao u početnoj postavi Las Palmasa, a zamijenjen je u samoj završnici, dok Marko Livaja zbog žutih kartona nije imao pravo nastupa.

Subotnji su program otvorili Valencia i Sporting iz Gijona remijem na Mestalli, a jedini je pogodak za Sporting postigao hrvatski napadač Duje Čop, nakon sat vremena igre, nakon odbijene lopte domaćeg vratara. Konačnih 1:1 postavio je El Haddadi u 85. minuti, a Čopa je u 77. minuti zamijenio Castro.

U Ligue 1 Caen je osvojio vrijedan bod na gostovanju kod kandidata za prvaka, momčadi Nice, odigravši 2:2. Prvi pogodak Caena postigao je Ivan Santini, glavom u 36. minuti, a potom je hrvatski napadač u 50. minuti asistirao Karamohu za udvostručenje vodstva.

Domaćin je poravnao u 71. i 77. minuti preko Balotellija i Donisa, a Santini je odradio cijeli susret.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri