Subašić na Borussiju (D)

Mandžukić i Pjaca protiv Rakitića, dvojac Reala na Bayern

17.03.2017.

Mandžukić i Pjaca protiv Rakitića, dvojac Reala na Bayern
Foto: Drago Sopta/HNS

U petak je održan ždrijeb četvrtfinalnih parova Lige prvaka i Europske lige, s brojnim hrvatskim predstavnicima u stranim klubovima.

U četvrtfinalu ovosezonskog izdanja Lige prvaka branitelji naslova Luka Modrić i Mateo Kovačić s Real Madridom moraju zaigrati protiv njemačkog prvaka Bayerna iz Münchena, odlučile su u petak kuglice u Nyonu.

Hrvatskoj javnosti posebno će biti zanimljiv još jedan izrazito atraktivan par, susret Juventusa s Marijem Mandžukićem i Markom Pjacom protiv Barcelone Ivana Rakitića.

Danijel Subašić i njegov Monaco sastat će se s Borussijom iz Dortmunda, a Šime Vrsaljko i njegov Atletico Madrid snage će odmjeriti s engleskim prvakom Leicester Cityjem.

11. travnja igraju Juventus - Barcelona i Borussia Dortmund - Monaco, a uzvrati su 19. travnja.

12. travnja igraju Bayern - Real Madrid i Atletico Madrid - Leicester City, a uzvrati su 18. travnja.

U Europskoj ligi hrvatske boje brane reprezentativni branič Matej Mitrović i trener vratara Marjan Mrmić, u redovima Bešiktaša. Turci će se za polufinale boriti protiv francuskog Lyona.

Ostale parove četvrtfinala Europske lige čine Anderlecht - Manchester United, Celta Vigo - Genk i Ajax - Schalke. Prve su utakmice na rasporedu 13. travnja, a uzvrati 20. travnja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri