Rog vjeruje u novi korak prema SP-u

Pjaca: "Navijačka podrška bit će nam dodatna snaga"

20.03.2017.

Pjaca: "Navijačka podrška bit će nam dodatna snaga"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski reprezentativci Marko Pjaca i Marko Rog svjesni su snage suparnika iz Ukrajine, ali uvjereni su da Vatreni mogu do tri vrijedna boda.

Hrvatska - Ukrajina
Kvalifikacije za SP 2018., Skupina I.
24. ožujka 2017., 20:45
Stadion Maksimir, Zagreb.
Ulaznice

Marko Pjaca, nogometaš talijanskog prvaka Juventusa, ponovno je na reprezentativnom okupljanju nakon oporavka od ozljede te konkurira za nadolazeći okršaj s Ukrajincima u kvalifikacijama za svjetsku smotru.

"Jako sam sretan što sam se vratio u reprezentaciju, a mislim da će nam navijačka podrška biti dodatna snaga. Osjećat će se izostanci u momčadi, ali imamo brojne dobre igrače koji mogu sve pokriti. Ukrajina je snažna i bit će nam teško, no odigramo li kako treba problema ne bi smjelo biti. Ne bih izdvajao njihove pojedince, mi se moramo usredotočiti na svoju igru", rekao je Pjaca na dan okupljanja.

U Juventusu ima oštru konkurenciju za mjesto u momčadi.

"Igram sve više, još se malo trebam naviknuti, a kao mladi igrač želim igrati još i češće. Ipak, Allegri je šef, a na meni je da slušam i radim što traži od mene", dodao je.

U Italiji sve više prilike dobiva i Marko Rog, član veznog reda Napolija.

"Susret s Ukrajinom bit će jako važna utakmica u ovim kvalifikacijama. Mislim da smo bolja momčad, ali treba to pokazati i na terenu. Vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat i napraviti novi veliki korak prema Svjetskom prvenstvu", sažeo je Rog.

"Siguran sam da će nam povratak pred svoje navijače puno pomoći. Oslabljeni smo za neigranje ozlijeđenih Ćorluke i Vrsaljka, standardnih igrača koji bi mnogo značili bilo kojoj momčadi, ali mislim da imamo pojedince koji ih mogu dostojno zamijeniti. Ja se osjećam dobro, uhvatio sam kontinuitet u klubu, a konačna je odluka na izborniku", zaključio je.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri