Izbornikova podrška Pjaci

Čačić: "Marku želim brz i uspješan oporavak"

29.03.2017.

Čačić: "Marku želim brz i uspješan oporavak"
Foto: Drago Sopta/HNS

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić komentirao je tešku ozljedu koju je Marko Pjaca zadobio na prijateljskom susretu protiv Estonije.

Izbornik Čačić poslao je poruku podrške 21-godišnjem reprezentativcu nakon današnjeg MR-a koji je pokazao puknuće prednjeg križnog ligamenta:

"Iznimno nam je žao što je Marka snašla ovako teška ozljeda, svi u svlačionici smo to doživjeli vrlo emotivno, zaista nam je teško palo. Ozljede su, nažalost, baš kao i porazi, sastavni dio sporta i vrlina je pobjednika da u tim teškim trenucima pronađu unutarnju snagu za vratiti se još jači."

"Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku s maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi. U oporavku će imati maksimalnu potporu svih oko njega, od svoje obitelji i prijatelja preko svojih suigrača u reprezentaciji i klubu i liječnika obje ekipe do trenera Allegrija i mene kao izbornika reprezentacije. Želim mu od srca što brži i maksimalno uspješan oporavak", zaključio je izbornik Čačić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri