Učinkoviti Hrvati u Italiji

Pašalić i Perica strijelci, Milić asistent

02.04.2017.

Pašalić i Perica strijelci, Milić asistent
Foto: Nikola Kurti

Mario Pašalić i Stipe Perica u nedjelju su se upisali u liste strijelaca, a Hrvoje Milić ubilježio je asistenciju za svoju momčad.

U 30. kolu Serie A Milan je gostovao kod Pescare te se nakon samo 12 minuta našao u rezultatskom zaostatku zahvaljujući autogolu Palette. 

Igrala se 41. minuta utakmice kada je hrvatski veznjak Mario Pašalić pogodio za 1:1 nakon gužve u šesnaestercu domaće momčadi, a pokazalo se da je taj pogodak vrijedan jednog boda, s obzirom da se rezultat više nije mijenjao. Pašalić je odigrao cijelu utakmicu za Milan.

Udinese je gostovao kod Torina u dvoboju koji je završio 2:2, a hrvatski napadač Stipe Perica zabio je u 68. minuti za vodstvo Udinesea 2:0. Domaćin je do kraja uspio izjednačiti, a Perica je u 85. minuti prepustio svoje mjesto Matosu.

Hrvoje Milić bio je asistent za jedini, pobjedonosni pogodak svoje Fiorentine u domaćem ogledu protiv Bologne. U 51. minuti ubacio je za strijelca Babacara, koji glavom donosi tri boda Violama. 

Milić je odigrao cijelu utakmicu za Fiorentinu, kao i Milan Badelj, a Nikola Kalinić odradio je prvo poluvrijeme - na odmoru ga je zbog ozljede zamijenio upravo Babacar.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri