Svaka utakmica može biti odlučujuća

Šuker: "Svi koji vole nogomet moći će uživati"

03.04.2017.

Šuker: "Svi koji vole nogomet moći će uživati"
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prokomentirao je ishod ždrijeba Europskog prvenstva U-17.

Ždrijeb europske smotre za igrače do 17 godina održan je u ponedjeljak u Zagrebu, a hrvatsku je reprezentaciju smjestio u Skupinu A sa Španjolskom, Turskom i Italijom.

"Prije svega, zahvalni smo i ponosni što se Europsko prvenstvo igra kod nas. Svi koji vole nogomet moći će uživati, vidjet će brojne talente koji će u budućnosti igrati u velikim klubovima, a nadam se da će ih mnogo biti i iz Hrvatske", rekao je Davor Šuker, predsjednik HNS-a.

"Naša je skupina jaka, ali najvažnije je da nam je možda svaka utakmica odlučujuća i da stadioni budu ispunjeni i da navijači dođu na svoje. Izbornik Bašić ima dovoljno vremena za pripremu, a svi vjerujemo u hrvatsku momčad i nadam se da ćemo proći skupinu", dodao je.

Organizacija Europskog prvenstva U-17 donosi izravnu korist hrvatskom turizmu, a učinci bi mogli biti izrazito pozitivni, istaknuo je Šuker:

"U predsezoni smo osigurali 11.000 noćenja i hvala svima koji rade na ovom ozbiljnom, zahtjevnom projektu. Neka i mediji maksimalno pomognu jer slika odlazi u cijeli svijet. Nadam se da ćemo na kraju svi moći biti ponosni na Hrvatsku".

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri