Slijede kvalifikacije za EP

Video: Hrvatska u drugom ogledu remizirala s Irancima

04.04.2017.

Video: Hrvatska u drugom ogledu remizirala s Irancima
Foto: Arhiva HNS

U utorak je hrvatska reprezentacija u futsala odigrala drugu prijateljsku utakmicu protiv Irana te ubilježila remi.

HRVATSKA - IRAN 1:1 (1:1)
Prijateljska utakmica, Župa Dubrovačka.

Strijelci: 0:1 - Bahadori (9'), 1:1 - Jelovčić (18')

Hrvatska: Jukić, Matošević, Jelovčić, Marinović, Novak; Grcić, Grbeša, Perišić, Suton, Bašković, Postružin, Kanjuh, Horvat, Jelavić, Mladina. Izbornik: M. Stanković.

Nakon pamtljive pobjede (4:2) u ponedjeljak, Stankovićevi su izabranici svoje pripreme za kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo nastavili novim dvobojem s Irancima u Župi Dubrovačkoj te su opet odigrali na visokoj razini. Hrvatskoj je nedostajao tek ozlijeđeni Babić.

Foto: Arhiva HNS

Do vodstva su ovoga puta prvi stigli reprezentativci Irana, zahvaljujući preciznom udarcu Bahadorija nakon devet minuta igre.

Za izjednačenje je pogodio Jelovčić dvije minute prije odlaska na odmor, nakon što je iranski vratar obranio pokušaj Sutona.

Rezultat se potom više nije mijenjao, a Hrvatska je nastavila nizati kvalitetne partije i prijateljske utakmice bez poraza. Župa Dubrovačka iskazala se kao izvrstan domaćin objema reprezentacijama, a dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta - čak se tražila i karta više. Navijanje je bilo i više nego korektno.

Hrvatska će od 8. do 11. travnja u Ukrajini odmjeriti snage s domaćinom, Belgijom i Crnom Gorom.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri