Hrvatska u Ukrajini

Izbornik Stanković objavio popis za kvalifikacije

07.04.2017.

Izbornik Stanković objavio popis za kvalifikacije
Foto: Arhiva HNS

Hrvatsku reprezentaciju u futsalu od 8. do 11. travnja očekuje borba za završni turnir Europskog prvenstva 2018. godine.

Europsku će smotru iduće godine ugostiti Slovenija, a Hrvatska će se za mjesto među 12 najboljih boriti s domaćinom Ukrajinom te Belgijom i Crnom Gorom. Prvog dana natjecanja (8. travnja, 12:00) Hrvatska igra s Crnom Gorom, zatim 9. travnja u 12:00 s Belgijom te naposljetku 11. travnja u 18:00 sati s Ukrajinom.

Pobjednici skupina osigurat će izravni plasman u Sloveniju, a drugoplasirane i najbolja trećeplasirana momčad ići će u doigravanje.

Na popisu izbornika Stankovića nalazi se 14 igrača, a u slučaju ozljede jednog od dvojice prijavljenih vratara postoji mogućnost naknadne prijave Filipa Baškovića. Prema Uefinim pravilima, smije se mijenjati samo vratar u slučaju ozljede.

Hrvatske će boje u Kijevu braniti Ivo Jukić, Vedran Matošević, Jakov Grcić, Kristijan Grbeša, Saša Babić, Franco Jelovčić, Dario Marinović, Tihomir Novak, Josip Suton, Kristijan Postružin, Davor Kanjuh, Matej Horvat, Toni Jelavić i Ivan Mladina.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri