Redovna izborna Skupština

Davor Ivić ponovno na čelu NS Sisačko-moslavačke županije

20.04.2017.

Davor Ivić ponovno na čelu NS Sisačko-moslavačke županije
Foto: Drago Sopta/HNS

Sinoć je u Sisku održana Redovna izborna Skupština Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije.

Za predsjednika je izabran Davor Ivić, kojemu je povjeren i peti mandat za nastavak uspješnog vođenja Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije.

Prezentirana su Izvješća o radu i financijsko-materijalnom poslovanju za 2016. godinu. Napravljene su izmjene i dopune Statuta samo u jednom članku, vezano za usklađivanje sa Zakonom o sportu. Na Skupštini je prihvaćen Plan i program rada za 2018. godinu, kao i financijski plan za isto razdoblje. Sve su odluke na Skupštini donijete jednoglasno.

Foto: Drago Sopta/HNS

Na Skupštini je također uručeno priznanje HNK Segesti Sisak, povodom 110 godina djelovanja, od strane Hrvatskog olimpijskog odbora. Priznanje je uručio Boris Mesarić, član vijeća HOO-a, predsjedniku HNK Segesta Sisak Ivici Kneževiću.

Uz visoke dužnosnike HNS–a, izvršnog direktora Damira Vrbanovića i višeg savjetnika predsjednika HNS-a Zorislava Srebrića, Skupštini su se obratili i Boris Mesarić, zatim predsjednik NS Karlovačke županije Neven Šprajcer, predsjednik NS Zagrebačke županije Nikola Galešić, član IO-a NS Bjelovarsko-bilogorske županije Išam Gađo, tajnik Županijske zajednice sportskih udruga i saveza Ivo Šimac, a u završnom dijelu pozdravne riječi Skupštini se obratio i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri