U izvedbi Eni Jurišić

Predstavljen spot himne U-17 Europskog prvenstva - "Kao jedno"

21.04.2017.

Predstavljen spot himne U-17 Europskog prvenstva - "Kao jedno"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometni savez i Eni Jurišić predstavili su službeni spot pjesme "Kao jedno", himne UEFA U-17 Europskog prvenstva koje će u svibnju biti održano u Hrvatskoj.

Talentirana riječka pjevačica Eni Jurišić izabrana je za glazbenu ambasadoricu najvećeg nogometnog natjecanja koje je Hrvatska imala priliku ugostiti. Od 3. do 19. svibnja na stadionima u Rijeci, Zagrebu i Varaždinu buduće zvijezde europskog nogometa pokazat će svoje talente, vještine i znanje, baš kao što je Eni svoje pokazala u pjesmi "Kao jedno".

Uz himnu prvenstva bodrit ćemo hrvatsku reprezentaciju koja će u teškoj skupini s Italijom, Turskom i Španjolskom tražiti prolazak u drugi krug.

#KaoJedno ujedno je i slogan prvenstva koji šalje pozitivnu, okupljajuću i ohrabrujuću poruku igračima iz različitih klubova i navijačima iz svih krajeva Hrvatske kako "idemo do pobjede - ako smo kao jedno".

"Drago mi je što smo uspjeli spojiti jedan moderan i veseo zvuk s tekstom koji podržava poruku koju želimo poslati navijačima i svim sudionicima natjecanja. Mislim da i spot odlično prati pjesmu te se nadam da ćemo uz 'Kao jedno' slaviti pobjede hrvatske reprezentacije na Euru", izjavila je Eni Jurišić.

Mladoj Eni u snimanju spota pridružio se i nogometni ambasador Prvenstva Niko Kranjčar, kao i naši U-17 reprezentativci čije ćemo nastupe pozorno pratiti uz poruku - budimo #KaoJedno!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri