Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Nogometna akademija

Delegacije Hrvatske, Grčke, Slovačke i Cipra

Nogometna akademija
HNS-a: Razmjena
studenata s Uefom

04.05.2017.
Nogometna akademija HNS-a: Razmjena studenata s Uefom
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • RSS

Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza posjetila je sjedište Uefe u okviru edukacije trenera iz Uefinog programa.

Delegaciju Nogometne akademije HNS-a činili su predavači mr. Vatroslav Mihačić, ujedno i ravnatelj Akademije, prof. Zdravko Marić, prof. Branimir Ujević i prof. Boris Kubla, zatim Mate Prskalo kao tehnička podrška za aplikaciju Trenerov dnevnik, kao i 28 trenera osme generacije Škole za UEFA Pro trenere, čiji je dio i izbornik Hrvatske U-17 Dario Bašić, koji upravo vodi mlade Vatrene na Europskom prvenstvu.

Među njima su i osvajač Lige prvaka Igor Bišćan (18 nastupa za Hrvatsku) te još jedan bivši Vatreni, Marko Babić (59).

Posjet Nyonu trajao je od 1. do 4. svibnja, a uz Hrvatsku delegaciju prisutne su bile i delegacije iz Grčke, Slovačke te s Cipra, koje su uključivale istaknuta nogometna imena poput Antoniosa Nikopolidisa (90 nastupa za reprezentaciju), Georgiosa Karagounisa (139), Miroslava Karhana (107), Szilarda Nemetha (59) i Stanislava Varge (54).

Još vijesti