Priznanje zaslužila cijela momčad

Kotarski: "Pokazali smo da možemo i protiv najjačih"

10.05.2017.

Kotarski: "Pokazali smo da možemo i protiv najjačih"
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan i vratar Hrvatske U-17 Dominik Kotarski čestitao je suigračima na nastupu protiv Španjolske i okrenuo se budućnosti.

Posljednji nastup hrvatske reprezentacije do 17 godina na domaćem Europskom prvenstvu obilježili su sjajan pogodak Čoline za vodstvo i kasno izjednačenje Španjolaca na 1:1.

"Nažalost, primili smo taj pogodak u posljednjim minutama, ali nismo nesretni. Sretni smo jer smo uspjeli vratiti nakon dva poraza, to ne može svaka momčad. Ponosan sam na suigrače i čestitam im na odličnoj utakmici. Dobro smo parirali Španjolcima i pokazali kako se može igrati i protiv najjačih", poručio je Dominik Kotarski, čuvar mreže mladih Vatrenih.

"Postoji žal za raspletima protiv Italije i Turske, ali ovo je prekrasno iskustvo za sve nas i daljnji poticaj za rad u klubovima", dodao je.

Kotarski je prema mišljenju mnogih bio najbolji pojedinac Hrvatske U-17 na ovom turniru.

"Ne volim se isticati, cijela je momčad zaslužila priznanje - ne samo ovih 18 igrača na Europskom prvenstvu, nego svih 24 s priprema. Odradio sam dobar turnir i zadovoljan sam, ali sada treba nastaviti još jače", zaključio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri