Budući domaćini U-17 Eura

Hrvatska podijelila iskustva s Engleskom i Irskom

19.05.2017.

Hrvatska podijelila iskustva s Engleskom i Irskom
Foto: Drago Sopta/HNS

Članovi lokalnog organizacijskog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i djelatnici Uefe održali su sastanak s delegacijama Engleske i Irske koje će u naredne dvije godine ugostiti europska prvenstva U-17 reprezentacija koje je ovoga svibnja uspješno organizirano u Hrvatskoj.

Finalnom utakmicom između Engleske i Španjolske završit će najveće nogometno natjecanje održano u Hrvatskoj, na kojem su djelatnici HNS-a predano radili od trenutka dobivanja domaćinstva početkom 2015. godine, a posebno proteklih šest mjeseci.

Na prijedlog Uefe, u Zagrebu su boravili predstavnici Engleskog i Irskog nogometnog saveza kako bi u razgovoru s predstavnicima lokalnog organizacijskog odbora, predvođenog managerom projekta Josipom Tomaškom, saznali više o izazovima u organizaciji ovakvog natjecanja.

Foto: Drago Sopta/HNS

Engleska će ugostiti Europsko prvenstvo U-17 reprezentacija 2018. godine, a Irci godinu dana kasnije, pa su od kolega u Hrvatskoj mogli saznati više o svim granama organizacije, uključujući smještaj i logistiku, marketing i promociju, transport, odnose s medijima i prodaju ulaznica.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri