Izaberite najboljeg

Vatreni vikend: Bradarić, Mandžukić ili Perišić?

22.05.2017.

Vatreni vikend: Bradarić, Mandžukić ili Perišić?
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometni savez donosi pregled klupskog učinka aktualnih reprezentativaca.

Lovre Kalinić (Gent) - branio cijeli dvoboj na gostovanju kod Club Bruggea, koji je nadjačao Gent rezultatom 2:1.
Dominik Livaković (Dinamo) - odradio svih 90 minuta u minimalnoj pobjedi Modrih kod Osijeka (1:0).
Danijel Subašić (Monaco)
 - s osiguranim naslovom prvaka u džepu, Subašićev je Monaco u posljednjem kolu Ligue 1 pobijedio kod Rennesa, 3:2, a reprezentativna "jedinica" nije konkurirala za taj dvoboj.
Ivan Vargić (Lazio) - branio cijelu domaću utakmicu protiv Intera, u porazu svoje momčadi 3:1.

Vedran Ćorluka (Lokomotiv) - zbog ozljede nije konkurirao za domaći sraz sa Zenitom. Gosti iz St. Peterburga slavili su u Moskvi 2:0.
Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen) - Bayer je bundesligašku sezonu zaključio slavljem kod Herthe 6:2, pri čemu je Jedvaj odigrao cijelu utakmicu.
Marin Leovac (PAOK) - odigrao prvo poluvrijeme u minimalnoj domaćoj pobjedi nad Panioniosom (1:0), a zamijenio ga je Kitsiou.
Marko Lešković (Dinamo) - Dinamo je kod Osijeka pobijedio 1:0, a Leškovića je u 58. minuti zamijenio Matel.
Dejan Lovren (Liverpool) - Liverpool je na Anfieldu osigurao kvalifikacije za Ligu prvaka svladavši Middlesbrough 3:0. a Lovren je igrao od početka do kraja utakmice.
Matej Mitrović (Bešiktaš) - nije kandidirao za domaću pobjeda Bešiktaša nad Kasimpasom 4:1.
Josip Pivarić (Dinamo) - igrao do prve do zadnje minute u Osijeku, gdje je Dinamo pobijedio 1:0.
Gordon Schildenfeld (Dinamo) - nije bio u kadru za Dinamovo pobjedničko gostovanje kod Osijeka (1:0).
Ivan Strinić (Napoli) - ostao na klupi u pobjedi Napolija nad Fiorentinom pred domaćim navijačima (4:1).
Domagoj Vida (Dynamo Kijev) - Kijevljani su kod kuće poraženi od Zorje 2:1, a Vida je odigrao cijelu utakmicu.
Šime Vrsaljko (Atletico Madrid) - zbog ozljede nije bio među kandidatima za domaći ogled s Athletic Bilbaom, u kojemu je Atletico slavio 3:1.

Domagoj Antolić (Dinamo) - u Dinamovoj pobjedi kod Osijeka 1:0 sudjelovao je do 84. minute, kada ga je zamijenio Machado.
Milan Badelj (Fiorentina)
- po povratku nakon ozljede sudjelovao u porazu kod Napolija (4:1) od prve do zadnje minute.
Filip Bradarić (Rijeka) - odigrao cijelu utakmicu na Rujevici protiv Cibalije, proslavio pobjedu 4:0 i osvajanje povijesnog naslova prvaka svoje momčadi.
Marcelo Brozović (Internazionale) - igrao cijeli susret kod Lazija, u kojemu je Inter preokrenuo na 3:1.
Ante Ćorić (Dinamo) - propustio gostovanje na Gradskom vrtu i Dinamovu minimalnu pobjedu (1:0).
Mateo Kovačić (Real Madrid) - Real Madrid pobijedio je u posljednjem kolu Primere na gostovanju kod Malage 2:0, osvojio ligašku titulu, a Kovačić je u 66. minuti zamijenio Casemira.
Luka Modrić (Real Madrid) - u pobjedničkom gostovanju kod Malage (2:0) igrao od početka do kraja te osvojio još jedan trofej s Kraljevskim klubom, svoju prvu Primeru.
Ivan Perišić (Internazionale) - asistent za prvi pogodak Intera u preokretu kod Lazija (3:1), strijelcu Andreolliju u 31. minuti za poravnanje na 1:1. Odigrao je svih 90 minuta.
Ivan Rakitić (Barcelona) - Barcelona je preokretom kod kuće nadjačala Eibar 4:2, a Rakitić je igrao do 71. minute, kada ga je zamijenio Paco.
Marko Rog (Napoli) - u 65. minuti domaće pobjede protiv Fiorentine (4:1) ušao na teren umjesto Hamšika.

Duje Čop (Sporting Gijon) - Sporting je sezonu Primere zaključio domaćim remijem s Betisom (2:2), a Čop je u 65. minuti ušao umjesto Casesa.
Nikola Kalinić (Fiorentina) - u gostujućem porazu kod Napolija (4:1) igrao do 81. minute, kada ga je zamijenio Saponara.
Andrej Kramarić (Hoffenheim) - odigrao svih 90 minuta u posljednjem bundesligaškom kolu, u kojemu je Hoffenheim kod kuće odigrao 0:0 s Augsburgom.
Mario Mandžukić (Juventus) - strijelac vodećeg pogotka za Juventus protiv Crotonea (3:0), iz blizine u 12. minuti. Stara dama tim je uspjehom obranila ligašku titulu, a Mandžukić se okitio novim vrijednim trofejem. Odigrao je cijelu utakmicu.
Marko Pjaca (Juventus) - zbog ozljede nije konkurirao za domaću pobjedu nad Crotoneom (3:0), kojom je Pjaca s Juventusom postao prvak Italije.

(Popis obuhvaća aktualne reprezentativce s Europskog prvenstva u Francuskoj te s pozivima za kvalifikacijske utakmice za SP 2018. godine) 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri