23 kandidata

Izbornik Čačić objavio popis igrača za Island

22.05.2017.

Izbornik Čačić objavio popis igrača za Island
Foto: Drago Sopta/HNS

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić pozvao je 23 igrača za utakmicu protiv Islanda u sklopu Europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koja se 11. lipnja u 20:45 sati igra u Reykjaviku.

Hrvatska kao prvoplasirana reprezentacija skupine (13 bodova) 11. lipnja ide na gostovanje kod drugoplasiranog Islanda (10) kojeg je u studenom u Zagrebu svladala s 2:0.

Čačić je za taj susret pozvao 23 igrača, a reprezentacija će se okupiti 5. lipnja u Zagrebu kada će ujedno krenuti na mini-pripreme u Sv. Martin na Muri. Listu kandidata predvodi kapetan Luka Modrić, kojeg sa suigračem iz Reala Mateom Kovačićem 3. lipnja čeka finale Lige prvaka u Cardiffu protiv Juventusa i Marija Mandžukića.

Na popisu zbog ozljeda nema Vedrana Ćorluke, Šime Vrsaljka, Marka Pjace i Andreja Kramarića, a izbornikovo povjerenje su nakon odličnih igara ove sezone zaslužili Mario Pašalić i Franko Andrijašević, kao i Ivan Santini koji će s reprezentacijom i na put u SAD gdje 27. svibnja Hrvatsku čeka ogled s Meksikom.

Popis igrača za susret protiv Islanda:

Vratari: Danijel Subašić, Lovre Kalinić, Dominik Livaković

Obrambeni: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Josip Pivarić, Tin Jedvaj, Matej Mitrović, Marko Lešković

Vezni: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović, Marko Rog, Franko Andrijašević, Filip Bradarić, Mario Pašalić

Napadači: Mario Mandžukić, Nikola Kalinić, Duje Čop, Ivan Santini

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri