U Los Angeles po pobjedu

Jedvaj: "Moramo biti pravi i protiv Meksika"

23.05.2017.

Jedvaj: "Moramo biti pravi i protiv Meksika"
Foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentativni branič Tin Jedvaj smatra kako Hrvatska može tražiti pobjedu protiv Meksika bez obzira na izostanke.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u subotu, 27. svibnja, prijateljsku utakmicu s Meksikom u Los Angelesu, a jedan od stupova obrane u momčadi Ante Čačića bit će Tin Jedvaj, branič Bayera iz Leverkusena.

"Svi bismo rado išli, ali mnogi igrači imaju još bitnih utakmica - no zašto ne bismo pobijedili i u ovakvom sastavu? Imamo dovoljno vremena za upoznavanje i uigravanje i svakako ćemo se potruditi dobiti ovaj susret. Ja se dobro osjećam, u dobroj sam formi i jedva čekam nove utakmice", najavio je Jedvaj.

Što se može očekivati od prve postave Meksika, na stadionu koji će biti uglavnom ispunjen njihovim navijačima?

"Znam ih dosta dobro, pogotovo Chicharita. Bit će u punom sastavu s obzirom da nemaju toliko klupskih obveza, i bit će teško protiv njih. Međutim, igrali smo već i prije u nekim mješovitim sastavima i dobro smo prolazili, ne vidim zašto ne bi i sada bilo tako. Meksikanci će imati podršku kao kod kuće, što nam može stvoriti pritisak, ali suprotstavit ćemo im se i izvući najbolji mogući rezultat", smatra.

Po povratku iz Sjedinjenih Američkih Država, Hrvatsku čeka kvalifikacijsko gostovanje kod prvog pratitelja Islanda.

"Naravno da ćemo se potruditi dobiti obje utakmice, pri čemu je susret s Islandom važniji. No, moramo i protiv Meksika biti pravi, nakon čega ćemo se usredotočiti na Island", zaključio je Tin Jedvaj.

 

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri