Rezultat proizlazi iz pruženog maksimuma

Majer: "Poziv je nagrada, pokazatelj za daljnji napredak"

26.05.2017.

Majer: "Poziv je nagrada, pokazatelj za daljnji napredak"
Foto: Drago Sopta/HNS

Lovro Majer ove sezone istaknuo u dresu zagrebačke Lokomotive, a u subotu će odjenuti i dres hrvatske reprezentacije.

U veznom redu hrvatske reprezentacije protiv Meksika nastupit će i mladi Lovro Majer, koji se u sezoni na izmaku prometnuo u jednog od ključnih igrača Lokomotive, što je prepoznao i izbornik Ante Čačić.

"Poziv mi definitivno mnogo znači, presretan sam. To je dio ostvarenja mojih snova, cijeli život radim za ovakav trenutak i sada mi je došla nagrada. Iza mene je jako dobra sezona, a ovo će mi biti pokazatelj za daljnji napredak", kaže Majer.

"Naravno, uvijek se može i bolje, Lokomotiva je nakon slabijeg početka sezone završila peta, ali pri kraju smo nanizali dosta pobjeda. Zadovoljan sam, i nadam se da ćemo u budućnosti biti još bolji", ističe.

Hrvatska u Los Angelesu odrađuje nekoliko treninga kako bi Meksikance dočekala u što boljem izdanju.

"Dojmovi su fenomenalni. Los Angeles je poseban grad, prati nas i odlično vrijeme i nemamo se na što žaliti. Bio je problem s vremenskom razlikom prva dva dana, no sada je već lakše. Teško se uigrati u ovako kratkom razdoblju, ali imamo dosta kvalitetnih igrača i morat ćemo dati sve od sebe, biti opušteni i igrati najbolje što znamo. Tada će doći i rezultat", zaključuje Majer.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri