Veliki suparnik, velika prilika

Kapetan Duje Čop: "Samopouzdano i vatreno"

27.05.2017.

Kapetan Duje Čop: "Samopouzdano i vatreno"
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatsku će reprezentaciju u Los Angelesu s kapetanskom vrpcom predvoditi napadač Duje Čop.

U prijateljskom dvoboju s Meksikom na Memorial Coliseumu u Los Angelesu Hrvatska će ispisati povijest igrajući svoju prvu utakmicu na sjevernoameričkom tlu.

"Iako se ne poznajemo još najbolje, i nismo se možda u potpunosti priviknuli na vremensku razliku, svi smo se dobro pripremili za utakmicu. Svi smo sretni što imamo priliku igrati ovako veliku utakmicu - prvu hrvatsku u Sjevernoj Americi i protiv velikog suparnika poput Meksika. Njihovi navijači bit će nam dodatni motiv za uživanje u utakmici, takav ambijent donosi samo radost", naglasio je Duje Čop uoči susreta.

Izostanak prvotimaca Vatrenih sigurno se neće odraziti na želju i zalaganje Čačićevih izabranika.

"Hrvatska je u više navrata pokazala da ima odlične igrače u domaćoj ligi i ne bojim se, nego vjerujem u njih. Na velikoj sceni pokazat će što znaju, to im je sjajna šansa. Bit ćemo 100 posto u utakmici i dati sve od sebe, nastupit ćemo samopouzdano i vatreno, jer smo hrvatski reprezentativci", ističe Čop, koji će u ovom dvoboju ponijeti kapetansku vrpcu Hrvatske.

"Čast mi je predstavljati svoju zemlju, bez obzira na sastav. Znam koji su velikani hrvatskog nogometa nosili kapetansku vrpcu. Pamtit ću ovu posebnu utakmicu cijeli život", jasan je bio hrvatski napadač.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri