Zahvala navijačima na podršci

Barišić i Škorić: "Predivno iskustvo, prekrasan osjećaj"

28.05.2017.

Barišić i Škorić: "Predivno iskustvo, prekrasan osjećaj"
Foto: Drago Sopta/HNS

Borna Barišić i Mile Škorić, dvojac iz Osijeka, pridružio se komentarima nakon velike hrvatske pobjede nad Meksikancima u Los Angelesu.

Hrvatske su boje u prvom nastupu na sjevernoameričkom tlu branili i nogometaši Osijeka Borna Barišić i Mile Škorić. 

"Kao prvo, hvala svim navijačima na podršci. Presretni smo, bilo je predivno iskustvo pobijediti Meksiko pred njihovom publikom s obzirom da smo se tek nedavno sastali i odradili tek nekoliko zajedničkih treninga. To je nevjerojatno", izjavio je Barišić poslije susreta.

"Možda se to na televiziji nije vidjelo, ali Meksiko je vrh svjetskog nogometa. Vrhunski su igrači, uigrani su, ali mislim da je kod nas presudila želja, motiviranost, činjenica da smo znali da u svakom trenutku predstavljamo ne samo sebe, nego cijelu državu", dodao je.

Foto: Drago Sopta/HNS

Mile Škorić isključen je u 77. minuti zbog drugog žutog kartona, no to nije umanjilo broj razloga za slavlje u Los Angelesu.

"Žao mi je zbog kartona, ali drago mi je da smo pobijedili. Debitirao sam u odličnom ambijentu, u teškoj utakmici protiv dobrog Meksika. Nije bilo lako, upoznavali smo se ova tri dana i odigrali dobro prvo poluvrijeme, a u drugom smo malo i pali te nas je Meksiko pritisnuo", kaže Škorić.

"Ipak, zadovoljan sam, kome ne bi bilo drago zaigrati za reprezentaciju. Osjećaj je prekrasan, a na nama je da se i dalje trudimo i dokazujemo, pa u budućnosti - što bude. Malo mi je bilo krivo kad sam vidio koliko su nas podcjenjivali prije utakmice, ipak i mi treniramo i igramo nogomet. Na kraju smo nagrađeni, a ljudi ne bi trebali biti sumnjičavi nego nam dati priliku", završio je.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri