Perišić dodao i dvije asistencije

Mitrović i Mrmić prvaci Turske, Perišić, Brozović i Balić strijelci u golijadi

28.05.2017.

Mitrović i Mrmić prvaci Turske, Perišić, Brozović i Balić strijelci u golijadi
Foto: Drago Sopta/HNS

Matej Mitrović okitio se s Bešiktašem naslovom turskom prvaka, a u susretu Intera i Udinesea glavne su uloge imali i hrvatski igrači.

Utrka za prvo mjesto u turskom prvenstvu okončana je u nedjelju gostujućom pobjedom Bešiktaša, čije boje brane stoper Matej Mitrović i trener vratara Marjan Mrmić. Bešiktaš je slavio kod Gaziantepspora 4:0 i tako potvrdio osvajanje naslova prvaka, ispred drugoplasiranog Basaksehira.

U posljednjem kolu talijanske lige, Inter je dočekao Udinese i pobijedio 5:2. Za vodstvo crno-plavih pogodio je Eder, a u 18. minuti hrvatski reprezentativac Ivan Perišić s pet metara pogađa za 2:0.

Igrala se 36. minuta kada je Perišić ukrao loptu i asistirao Marcelu Brozoviću, koji iskosa s lijeve strane šalje loptu u donji kut gostujućih vrata. Početkom drugog poluvremena Perišić je upisao i drugu asistenciju, za Edera i 4:0.

U 76. minuti Andrija Balić lijepim, odmjerenim udarcem smanjuje prednost Intera na 4:1, a za konačni su se rezultat pobrinuli Angella autogolom i Zapata u sudačkoj nadoknadi.

Brozović je odigrao cijelu utakmicu za Inter, kao i Balić za Udinese, a Perišića je u 56. minuti zamijenio Palacio. Stipe Perica nije kandidirao za susret.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri