Rijeka i Dinamo raduju se novom srazu

Kek: "Pamte se pobjednici", Petev: "Pametno i koncentrirano"

30.05.2017.

Kek: "Pamte se pobjednici", Petev: "Pametno i koncentrirano"
Foto: Nikola Kurti

Uoči finala Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Dinama govorili su treneri Kek i Petev te nogometaši Gavranović i Antolić.

Naslov prvaka Hrvatske ove je sezone nakon 11 Dinamovih naslova uzela Rijeka, a upravo će Rijeka i Dinamo u srijedu u Varaždinu odlučivati o osvajaču drugog klupskog trofeja, Rabuzinovog sunca.

"Velika je privilegija igrati u finalu Kupa, a pamte se samo pobjednici. Iza nas je teška sezona, ali razmišljamo pozitivno, uz puno poštovanje prema suparniku. Moji nogometaši znaju odraditi posao, podnijeti pritisak, a iako se Dinamo prometnuo u favorita, mislim da smo mi pokazali da se možemo nositi s njima", poručio je slovenski stručnjak Matjaž Kek na klupi Rijeke.

Njegov bugarski kolega na klupi Dinama, Ivajlo Petev, poručio je:

"Nadam se da Dinamo može ponoviti predstavu od prije nekoliko dana, premda sam svjestan da će to biti potpuno drugačija utakmica i moramo biti pametni i koncentrirani tijekom svih 90 minuta. Mislim da se ove momčadi vrlo dobro poznaju i teško se možemo iznenaditi nečim novim".

Iz igračkog su kuta finale najavili napadač Rijeke Mario Gavranović te vezni igrač Dinama Domagoj Antolić.

"Svaki se igrač raduje ovako predivnoj utakmici. Sastat će se dvije najbolje momčadi Hrvatske, koje su zasluženo stigle do finala. Naravno, pokušat ćemo donijeti još jednu titulu u Rijeku", rekao je Gavranović.

 

"Naravno da se radujemo utakmici, to je finale Kupa. S obzirom na prošlu pobjedu nad Rijekom, podiglo nam se raspoloženje, napunili smo se samopouzdanjem i jedva čekamo da susret počne", nadovezao se Antolić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri